Concept
Direct contact 038 - 363 65 28

Het ontwerpen van sierbestrating is een vak apart, maar dat betekent niet dat u ook zelf uw ideeën uit kunt werken. Wij kunnen u als geen ander aangeven waar u rekening mee dient te houden. Bij het maken van een concept verwerken we de belastbaarheid, waterafvoer en het gebruikersgemak.

Wilt u uw tuin graag opnieuw inrichten? Neem dan contact met ons op voor een afspraak

TEKENING UITWERKEN
Het plannen van de bestrating begint altijd met een schets van de huidige situatie. Is er sprake van een oude boom in het midden van de tuin of loopt er een stoep van de gemeente en hoe zit het met de plaatsing van bijvoorbeeld een tuinhuis? Ten Hove schets de tuin zoals deze er nu uit ziet en maakt gebruik van deze basis om vervolgens in het concept de paden, terrassen en overige wensen vorm te geven.

BELASTBAARHEID
Bij het ontwerpen van de sierbestrating is ook de belastbaarheid van toepassing. U kunt zich voorstellen dat een terras minder eisen aan de belastbaarheid stelt, dan een parkeerplek of doorweg (zwaarverkeer). Ten Hove zorgt er voor met het juiste legpatronen en voegen dat de belastbaarheid van de stenen maximaal is.

Vragen?
038 - 363 65 28